22. září 2013

Sbírání listí a Student knihomol 2

Ať už se nám to líbí nebo ne, podzim neodvratně klepe na dveře. Dny se krátí, přichází počasí při kterém by člověk nejraději zůstal doma v peřinách a vrátila se nám i škola. Jinak řečeno - bezstarostné prosluněné léto je pryč. Ale nemá cenu bědovat nad rozlitým mlékem (slibuju, že podobných rčení se pro příště pokusím vyhnout) a najít si i na podzimu to pozitivní :)

Protože tohle počasí je jak dělané na kafe/čaj, deku a nějakou příjemnou knížku. I z nudné hodiny ve škole nás dokáže vysvobodit zajímavý příběh a ranní cesta za povinnostmi nám taky rychleji uteče, když se ponoříme do jiného světa plného dobrodružství. Letní pařáky už nás sice v tomto roce nenavštíví, ale pořádný horko nám může být u nějaké té erotické scény.


K nám na blog už podzim taky zavítal a já doufám, že se vám náš trochu nový kabát líbí. A aby toho nebylo málo rozhodly jsme se zapojit do výzvy Sbírání listí, kterou pořádá VeEee.

Nejde o nic složitého. Celý podzim (od 23.9. do 20.12.) se budeme snažit přečíst, co nejvíc stránek (listí) a průběžně budeme zaznamenávat na jaký level jsme se zatím vyšplhaly. Rozhodly jsme se, že si žádný určitý cíl dávat nebudeme a uvidíme, jak nám to půjde od ruky. A jelikož jsme dvě budeme sbírat listí nezávisle na sobě a podle toho i přidávat příspěvky.



Další projekt, kterému se chceme s lehkým zpožděním věnovat je Student knihomol 2 z dílny Cathy. Tento projekt probíhá od 2.září až do konce školního roku a jde v něm o zaznamenávání všech knížek, které během školního roku přečteme, protože ne všechny knížky se nám daří zrecenzovat a tak nechceme, aby upadly v zapomnění. Příspěvky do tohoto projektu budeme stejně jako Sbírání listí, přidávat nezávisle na sobě a vždy za uplynulý měsíc.



2 komentáře:

  1. Taky jsem si ve Sbírání nedávala žádný konkrétní cíl, jsem ale zvědavá, kam se dostanu.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vůbec nedokážu odhadnout na jaký level bych se mohla dostat, takže tomu radši nechávám volný průběh :)

      Vymazat

Všem děkuji za komentář :)