31. ledna 2014

Vykecávačka

Jelikož se u nás na blogu poslední dobou vůbec nic nedělo, říkala jsem si, že by to chtělo nějaké vysvětlení.
V žádném případě to neberte tak, že nás to přestalo bavit a máme v plánu se na blog vykašlat. Sešlo se několik věcí, kvůli kterým jsem poslední dva týdny byla naprosto nepoužitelná a projevilo se to i v mé aktivitě na blogu...

Za prvé bych chtěla říct, že jsem si neuvědomovala, jak jsem si navykla mít internet :D Říkáte si, co to blábolím ? Chvilinku, hned vysvětlím.
Poslední dva týdny jsem strávila kousek za Prahou, kde jsem známým hlídala dům a psa. Což o to, byla to pohodička a já měla konečně pořádný klid na učení se na zkoušky, ale jelikož jsem nedostala heslo na wifi a do Jihoafrické republiky se mi opravdu nechtělo volat, řekla jsem si, že to přece zvládnu. Nejsem přece žádný závislák !

Chyba lávky.

Být odkázaná na internet v mobilu byla opravdu zatěžkávací zkouška mého sebeovládání. Člověk by řekl, že když nebudu pořád rozptylovaná brouzdáním po všech možných i nemožných stránkách, nezbyde mi nic jiného, než se teda začít pořádně učit.

Chyba lávky no. 2 !

Vlastně ani nevím, co jsem celé ty dny, kromě zabíjení času na procházkách v lese a proklínáním nemožně pomalého internetu, dělala. Ani na ty knížky jsem neměla náladu ( a to už je u mě co říct!) a když už jsem něco přečetla, velmi rychle se mi povedlo všechno zapomenout.

Nicméně, teď už jsem zpátky v plné síle (spíš jenom zpátky) a začne se zas u nás něco dít :))
Doufám, že jste na nás za ty dva týdny nezanevřeli a budete nás dále navštěvovat.

Nejdřív jsem chtěla doplnit recenze knih, které jsem za tu dobu mé neaktivity přečetla, ale sama moc dobře vím, že by to nebylo o ničem a nerada dělám cokoliv jenom na půl. Takžeeee s čistým štítem se teď pouštím do knihy Erebos a slibuju, že na tu už recenzi uvidíte :)

Kdo to dočetl až sem, tak mu gratuluji a získává ode mně pomyslného zlatého bludišťáka :D Můj druhý slib dnešního dne je, že podobné vykecávací články se opravdu nestanou pravidelnou vatou našeho blogu :D

6 komentářů:

  1. Týjo, já bych se u toho lesa asi bála :D Erebos si užij, je super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se jen tak něčeho nebojím, ale uznávám, že nebýt mých skvělých kamarádů, kteří se mnou byli v krizových situacích na telefonu, asi by se to na mé psychice podepsalo o mnoho víc :D
      Už po pár stránkách jsem přesvědčená, že to bude super :))

      Vymazat
    2. A čo tak pomôcť kámoške na gmaily? Potrebovala by som tvoju múdru hlavičku :-)

      Majuš

      Vymazat
  2. Jé, já dostala pomyslného zlatého bludišťáka! :) Tak to je snad moje nejlepší trofej za celý můj život! :D Ne, dělám si srandu. :)
    Já to taky znám, ten pocit nudy a naprostého... ztracení?, když nejde internet. Na jednu stranu si říkám, že bych mohla něco konečně udělat, přečíst, možná uklidit, když mám teď plno času, ale na druhou stranu se ze mě stane tak neskutečně líný člověk! -_- Hrůza:)
    Těším se na tvou recenzi. Erebos už jsem četla, tak jsem zvědavá, jestli budeme mít stejný názor. :)

    OdpovědětVymazat
  3. To musel být pořádný očistec bez internetu, nevím jak bych to zvládala já :) Ale hlavní je, že ty si to zvládla, a jsi zpět, a celá ta zkušenost ti může být jedině k dobru, protože si teď internetu budeš pořádně cenit! Zlatého bludišťáka chci opravdového, někdy si pro něj dojdu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Hned jak je někde seženu, nakoupím zlaté bludišťáky a dám vám vědět :D

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za komentář :)