25. října 2014

Vykecávačka no.2


Vážně se stydím...
Je to skoro měsíc, co na blog přibyl poslední článek! Flákala jsem to, a vím to. Ale než nade mnou zlomíte pomyslnou hůl, chci vám dnes trochu přiblížit důvody.

V poslední Vykecávačce jsem zmiňovala, že jsem skončila nemocná a s antibiotikama (ve finále mi jedny nestačily, musela jsem si opatřit dvoje!). A když si uděláte dvoutýdenní pauzu od školy, světe div se, ono se vám to nakonec vrátí. A tak jsem poslední měsíc bojovala nejen s kašlem a teplotami, ale i s prezentacemi, testy a seminárkami. Zatím můžu říct, že skóre je 1:1 a já se nevzdávám!
Věc, která mě, ale mrzí nejvíc je, že jsem se nakonec nemohla zúčastnit knižního srazu :( Tak příště už určitě ! Slavnostně to tady slibuji !

Ale abych se vůbec dostala k tomu jádru pudla, tento týden jsem konečně dohnala vše, co jsem zameškala a tak už mi nic nebrání zase se začít věnovat blogu. Takže mějte se mnou ještě chvíli trpělivost, postupně se zase dostávám do svého tempa :)
Tímto se s vámi pro tuto chvíli loučím a jdu se vrhnout na sepisování recenzí :) A mimochodem, příští týden (31.10.) začíná Halloweenský knižní HOP, tak se těšte !


6 komentářů:

  1. Jsem ráda, že už jsi zdravá jako rybička, že se ti podařilo vše dohnat a těším se na záplavu článků a recenzí! ;) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvrdě na té záplavě článku a recenzí pracuju :D

      Vymazat
  2. Hlavně že už jsi zdravá :) No jo, škola je strašný žrout času, ale snad si čas na nějakou tu recenzi najdeš ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se snažit být od teď zase trochu akčnější :))

      Vymazat
  3. Škoda, že ses nemohla zúčastnit, ale hlavně, že už jsi zdravá, určitě zase bude někdy nějaký jiný sraz, ale tentokrát ho nebudu organizovat, jen si užívat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to mrzí, ale příště už si to nenechám ujít :))

      Vymazat

Všem děkuji za komentář :)