25. ledna 2014

Obálková vojna #6


Toto meme pořádá Maťa

O co jde ?


Každou sobotu porovnáme různé obálky vybrané knihy a z nich sestavíme žebříček podle toho, jak nás jednotlivé obálky zaujaly.

Tento týden jsem si pro vás vybrala obálky knihy Čísla

                




Pořádí

1. Rusko
2. Švédsko
3. originál
4. Francie
5. Anglie
6. Itálie
7. Indonésie
8. Maďarsko



Musím říct, že tenhle týden pro mě uspořádat pořadí byla opravdu velká fuška. Hodně jsem váhala u posledních třech míst, kdy jsem si myslela, že Indonésii alá styl Červená knihovna nemůže nic přebít, ale Maďarsko mě přizdilo. Přijde mi to, jak když je celý ten člověk potetovaný. Proti tetování nic nemám (sama jedno vlastním), ale co je moc, to je moc. Nemůžu vlastně uvěřit ani tomu, že obě tyto obálky, byť jsou s obrázkem, dokázala předběhnout obálka italská, která je tvořená jenom z čísel, ale stejně mi přijde hezčí, než Franz. 
Mám hrozně ráda barvy a fotky obličejů, takže vybrat první místo, pro mě také nebylo snadné. Nakonec Rusko těsně zvítězilo, ale moc se mi líbí, že Švédi zvolili obálku takovou, že je ještě mnohem víc spjata s příběhem. Zbytek obálek už pro mě takový problém nebyl, jelikož je mám všechny na úrovni "Nenadchnout ani neurazí", takže tak bych to viděla já a co vy?! 



            




8 komentářů:

  1. Taky se mi nejvíc libi ruská. Knížku jsem nedávno četla a vůbec se mi nelíbila.

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa najviac páči francúzska obálka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jí mám teď rozečtenou, ale nemám na to moc čas, takže postupuji velice pomalu, navíc mě zatím nijak zvlášť nechytla, takže kdo ví, kdy ji dočtu.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne sa veľmi lúbi sk/cz? verzia, videla som to naživo a aj som si to musela odfotiť, krásne obálky 8)

    OdpovědětVymazat
  5. Ruská obálka sa mi páči :)

    OdpovědětVymazat
  6. O tejto knihe som ešte nepočula...Ale obaly má nádherné :D Najviac sa mi páči originál a potom francúzska. Ako tretiu by som dala asi Rusko.
    http://all-dreams-are-real.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Ja by som si vybrala Anglickú verziu (:

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za komentář :)