19. února 2015

! Čtenářský klub !



Určitě už většina z vás zaregistrovala, jaký skvělý nápad napadl Melindu. Ano, mluvím o Čtenářkém klubu !


Každý knihomol to aspoň jednou zažil - čtete skvělou knížku a nutně někomu potřebujete říct své pocity a zjistit, jestli to ten někdo vidí stejně a nebo rozjet diskuzi a navzájem se zavalit dojmy a názory. Bohužel, já osobně ve svém okolí nemám skoro nikoho, kdo by četl a když už přece jen někdo čte, většinou je to kvůli tomu, že ho k tomu dokopu a pak napjatě čekám až se dostane k mým oblíbeným pasážím (což trvá tak dlouho, že já pomalu začínám zapomínat a dojmy už nemám v tak živé paměti).  Řekněme si to, ale na rovinu. Nic se nevyrovná tomu, když knihu čtete zároveň s někým jiným a všechno tak můžete řešit HNED TEĎ.

A právě k tomu bude sloužit Čtenářský klub. Každý měsíc se odhlasuje jedna kniha, kterou pak budou všichni číst. Ke sdílení dojmů z průběhu knihy, bude sloužit fórum. Tam se budete moci dosytosti vyjádřit, jak už k celé knize, tak k určitým částem - aby nedocházelo ke spoilerům, vždy bude označeno o jakou část knihy se jedná.
Pokud jde o samotný výběr čtené knihy, každý měsíc bude pár kandidátů, které navrhnete vy sami a pak už samotné hlasování v anketě. Aby měli všichni šanci si danou knihu sehnat, kniha pro nadcházející měsíc bude vybrána s předstihem.

Jak už jsem řekla na začátku, celý projekt je v režii Melindy a já jsem moc ráda, že ji napadlo přizvat si mě na pomoc :) S organizací bude kromě mě pomáhat i Ivcca, a tak nám už nic nebrání od příštího měsíce začít !
K samotnému hlasování pro knihu na březen - na levém panelu, už teď můžete vidět anketu nejvíce navrhovaných knih a hlasovat pro tu svou vyvolenou. Jak jsem se právě dozvěděla, hlasování se zítra ukončí, takže šup šup :)

Pro tuto chvíli je to nejspíš asi vše. Neváhejte se, ale ptát na jakékoliv dotazy ! Budu moc ráda, když se vás zapojí, co nejvíc !!


7 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Nezapomeň hlasovat a přidat se k nám ! :))

      Vymazat
  2. Už jsem tento nápad četla u Melindy a je to skvělé prostě! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím ! :) Jsem strašně ráda, že to Melindu napadlo :D

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Už se moc těším až to propukne a doufám, že se zúčastníš :)

      Vymazat

Všem děkuji za komentář :)