4. února 2015

Přírůstky | Book Haul | Leden 2015


Tak jsem si tak řekla, že bych se od nového roku také mohla začít každý měsíc chlubit novými přírůstky. A jelikož bych ráda dodržela aspoň jedno předsevzetí, tady to je :)


Leden pro mě nebyl zrovna přejícím měsícem. V návalu všech zkoušek jsem tak nějak zapomněla na okolní svět a podle toho to taky vypadá. Na jednu stranu, aspoň jsem tenhle měsíc potěšila svou peněženku, která po nabitém prosinci, stále mele z posledního.
Jako první tady máme Archiv, který mi přišel na recenzi od internetového knihkupectví megaknihy.cz. Už ho mám skoro dočtený, takže se brzy můžete těšit na recenzi ! 
Druhá novinka je kniha Pět na kterou se už klepu jako malá ! Ursula Poznanski mě zatím nezklamala ani jednou svoji knihou, takže se nemůžu dočkat, co si na  mě připravila v thrilleru Pět. Opět se jedná o recenzní výtisk, tentokrát od Knižního klubu.

Už dlouho pokukuji po bookdepository.com a chystám se k nějaké objednávce. Když jsem uviděla, že kniha Throne of Glass je tam za krásných 125 korun, bylo jasné, že objednávám ! Navíc má Throne of Glass skoro samé pozitivní recenze, takže nebylo nad čím váhat. 
Poslední knihou je První stříbrná kniha snů. Tu už jsem sice četla, ale stále chyběla v mé knihovničce a jelikož se mi opravdu líbila, prostě jsem ji musela mít. Bůh žehnej databazeknih.cz, protože jsem jí tam sehnala opravdu za krásnou cenu a kniha je jako nová. Určitě si dám před vydáním druhého dílu ještě re-reading.

14 komentářů:

  1. Jéj, Throne of Glass je super kniha, ja mám doma všetky tri diely a nielenže pekne vyzerajú, ale sú aj dobré, tak dúfam, že sa ti bude páčiť :)
    Inak aj Prvá strieborná kniha snov je veľmi dobrá knižka, takže určite máš kopec dobrých prírastkov :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni to tak chválili, že jsem si řekla, že ji také musím mít :D A navíc ta obálka je kráásná :)
      První stříbrnou mám moc ráda, stejně jako Drahokamy :)

      Vymazat
  2. Krásné přírůstky :) Už se těším, až Throne of Glass vyjde i v češtině :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že nechají obálku protože tahle paperbacková je skvělá :)

      Vymazat
  3. Nádhera! :) A Pět je naprosto, ale naprosto boží!!! Už se těším, až si to přečteš a proberem to! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Prvá strieborná je skvelá knižka :) Teším sa na pokračovanie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně souhlasím a taky se strašně těším :)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Děkuju, tenhle měsíc sice menší, ale všechno jsou to knihy, které jsem strašně moc chtěla :)

      Vymazat
  6. Samé krásné kousky! :) Jedna lepší než druhá. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som si objednala Throne of Glass z BD ešte minulý alebo predminulý rok za krásne 4€, krátko potom bola za toľko aj druhá časť, takže teraz čakám na zľavu k trojke, aby som si aj tú mohla dokúpiť. Sarah píše úžasne a už sa neviem dočkať jej novej knihy. Strieborná kniha snov sa mi tiež veľmi páčila. Rudá jako rubín bolo naozaj skvelé a všetky tri časti som prečítala behom troch dní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já čekám až se sníží cena i dalších dílů a budu kupovat ! :D Jsem na Throne of Glass fakt zvědavá, všichni to chválí :) A koukala jsem, že to letos u vás na Slovensku vychází.
      Mám strašně ráda styl, kterým Kiersten Gier píše, je to strašně čtivé ! :)

      Vymazat

Všem děkuji za komentář :)