12. dubna 2015

Přírůstky | Book Haul | březen 2015


Poslední dobou byl trochu blázinec. Měla jsem první zkoušku tohoto semestru a to rovnou z biofyziky (ano, je to opravdu tak strašné, jak název napovídá) a tak mi nezbývalo moc času nebo spíše sil, přidávat články. Takže opožděně book haul za březen :)

V březnu byla má nakupovací horečka ještě horší, než v únoru. Mám čas od času takové období, kdy prostě musím jít a spravit si náladu nějakou knížkou. A když už v tom umíte chodit a vychytáte různé akce, tak prostě nejde odolat. Teď v dubnu už se budu krotit a šetřit peníze na Svět knih. Čestné skautské !



Jako první tady máme knížky k recenzi - Morantologie a Deset malých nadechnutí. Na druhou zmíněnou už mám nachystanou recenzi tak se na ni můžete během dneška těšit :)



Jak už jsem si slíbila minulý měsíc, snažím se doplnit si do knihovničky knihy, které jsem už četla, zamilovala si je a prostě je chci mít doma. Proto jsem si vyhlídla na databáziknih knihu Iluze od Jeffreyho Deavera z mé milované série Lincolne Rhyme. Teď už jednom sehnat i ty další díly :D Za to kniha Bez srdce je vlastně taková sázka do loterie, ale detektivním thrillerem nikdy nepohrdnu, tak uvidíme. Za 39Kč jsem jí v těch Levných knihách prostě nemohla odolat :)


Když už jsme u těch Levných knih, narazila jsem tam na sérii (přesněji první tři díly), kterou jsem už před nějakou dobou četla a docela ráda bych si ji v budoucnu znova přečetla. Řeč je o sérii Horečka a já mám z tohoto úlovku opravdu velkou radost :) 


Nebyla bych to já, kdybych aspoň dvakrát za měsíc nevyužila bazaru na databázi knih. Včera Tě budu milovat mě lákalo už dlouhou dobu a konečně se poštěstilo a já ji sehnala za skvělou cenu. Sice už jsem ji rozečetla, ale znáte to, nebyla ta správná nálada, takže jsem ji zatím odložila a čekám na správnou chvíli :)


Výprodej v Paláci knih Luxor se občas vážně vyplatí. Tentokrát jsem ulovila Démona z Hex Hall a Mezi láskou a smrtí, obě už jsem četla, ale za 39Kč jsem je tam nemohla nechat :D


Terapii láskou jsem ukořistila stejný den, jako ty výše zmíněné, v Paláci knih. Film mám opravdu ráda, takže považuji za svou knihomolskou povinnost pustit se i do knihy. Oproti tomu o Niceville nevím vůbec nic, tedy až na to, že by to měl být mysteriózní thriller. Jsem zvědavá, co se z toho nakonec vyklube :)


Takže celkový počet mých nových nájemníků ? Dvanáct ! Tenhle měsíc už se musím vážně začít krotit. Na koupi nové knihovny se stále pracuje a dokud někoho nedonutím, aby se mnou jel do IKEA, budu se držet zkrátka :)


19 komentářů:

  1. Páni, skvělé přírůstky! Hlavně Jefferyho Deavera a Terapii láskou ti závidím ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Terapii láskou jsem fakt zvědavá :) Jedna z mála filmových obálek, která se mi opravdu líbí :)
      Jeffrey je skvělý a já mám nové předsevzetí ho do konce roku mít celého :D

      Vymazat
  2. Super, Jeffrey Deaver je skvělý, Iluzi jsem zrovna četla a je fakt perfektní, taky bych ho chtěla zkompletovat, ale to je zase knih :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iluze se mi strašně moc líbila :) Je to strašný :D Už tak jich mám strašně moc, ale Jeffreyho prostě mít musím :D

      Vymazat
  3. Tisíc malých nadechnutí bych si také moc ráda přečetla, však teď toho mám opravdu hodně ...
    Však i ostatní přírůstky nevypadají vůbec zle ... :)
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě dneska chci publikovat recenzi, je to fakt dobrá knížka :) Tak se k ní snad brzo dostaneš :))

      Vymazat
  4. Pane jo, to máš teda parádní množství nových knih. Ale za ty ceny se ani nedivím!
    Jo tuhle Horečku jsi myslela! Já ji tedy nečetla, ale tvému úsudku věřím a určitě je to dobré :)
    Deavera máme doma kompletního (teda rodiče mají), tak už se musím někdy odhodlat a toho Sběratele kostí přelouskat :)
    Těším se na recenzi na Deset malých nadechnutí :)
    Terapie láskou je fajn, jen má dost nešťastný překlad mi přijde...Ale srdcovky máme tendenci přeceňovat, tak se ti určitě bude líbit :)
    Krása a super fotky, hlavně ta první :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě ! Ty ceny mě jednou zničí :D
      No já už to právě četla před delší dobou a je to urban fantasy, jedno z mála, které se mi líbilo :)
      Záááávidím Ti, tedy tvým rodičám :D Určitě musíš, Deaver je fakt skvělý !
      Už přepisuju, upravuju, dneska určitě bude :)
      No já se do čtení zas tak nehrnu, ale JEDNOU si ji určitě přečtu :D Líbí se mi obálka, takže si jenom užívám, že ji mám :D
      Děkuju, tentokrát mi moc nepřálo světlo a s tim foťákem se zas budu muset naučit pracovat, protože jsem ho tak 4 roky nepoužívala :D

      Vymazat
  5. Terapii láskou si chci už dlouho přečíst, ani film jsem zatím neviděla.. Nevím, jestli začít knížkou nebo filmem.. Ale určitě obojí musím zkusit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom ti asi neporadím, já viděla zatím jenom film :) Ale aspoň film za to určitě stojí ! :)

      Vymazat
  6. Terapii láskou bych si ráda přečetla, protože jsem viděla film a hodně se mi líbil. Doufám že mě kniha nezklame. Skvělé přírůstky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Film je skvělý, Jennifer i Bradley to zahráli výborně :) Tak to já doufám taky, že mě nezklame :D
      Děkuju :)

      Vymazat
  7. Krásné knížky, hlavně Niceville, Horečka, Iluze a 10 malých nadechnutí vypadají skvěle! Já mám tu smůlu, že nejbližší Luxor mám hodinu a půl cesty a v našich Levných knihách většinou mají velké kulové. Což je v tomhle případě spíše štěstí, poněvadž alespoň neutratím :D Tvůj komínek 12 knížek vypadá docela slušně, takže hodně štěstí s časem na čtení! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Niceville jsem šíleně zvědavá, anotace zní super-skvěle :)
      To já si na tohle nemůžu stěžovat, v Praze máme tak nějak všechno, co by kamenem dohodil. Ale zas na druhou stranu mě to postupně ruinuje, takže by možná bylo lepší kdybych do těhle obdochů neměla tak jednoduchý přístup :D
      Tak naštěstí jsem polovinu z nich už četla a jenom si doplňovala chybějící kousky v knihově :D

      Vymazat
  8. Krásné přírůstky! :) Kdybych jela tímto tempem, tak už se doma za chvíli nepohnu :D Deset malých nadechnutí má naprosto nádhernou obálku. Tu bych si pořídila klidně bez sebemenší znalosti anotace, protože by mi minimálně zdobila knihovnu :P Jsem asi hrozný materialista. Jinak ty výprodeje jsou peklo, člověk se jim musí vyhnout, jinak není možné odejít bez nových přírůstků.
    Terapii láskou jsem viděla jen ve filmové verzi a mám pocit, že jsem slyšela na knihu docela kritiku. Tak jsem moc zvědavá, co na ni řekneš Ty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Tak já tímhle tempem nejedu každý měsíc :D Teď za duben jsem zatím na nule :D Má krásnou obálku ! :) Já mám doma některé knížky jenom kvůli obálkám, asi jsme materialistky obě :D
      Jo ? Já nějak nelyšela nic :D Ale i kdyby to bylo fakt špatný, líbí se mi obálka, takže pořád budu spokojená :D

      Vymazat
  9. Biofyzika :O Páni.. tak to máš opravdu můj obdiv, jsem si jistá, že toto bych já nezvládla, fyzika mi stačila na gymplu!!!!
    Krásné knihy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to spojení biologie s fyzikou :D Já na fyziku taky nejsem zrovna machr, ale tohle je občas zajímavý, pokud se teda neřeší atomy a jejich fyzikální vlastnosti :D :D
      Děkuju :))

      Vymazat
  10. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Výměna kdekoli - Váš čas je drahý. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za komentář :)