27. května 2016

BlogTour | aneb zpověď autorů



Blog Tour se nám chýlí už k samotnému závěru, takže došlo i na mě, abych se pochlubila se svými odpověďmi. Bohužel mi moc odpovědí od autorů nepřišlo, ale o to víc si pak vážím těch dvou (:D) autorek, které si na mě i přes nabitý rozvrh udělaly čas a odepsaly :)
Hrozně moc bych chtěla poděkovat Vám všem, co jste se zúčastnili a samozřejmě i Ivcce a Melindě, že do toho šly se mnou :)

A na co jsem se autorů ptala já ?













Když nakupuju knihy jsou pro mě STRAŠNĚ důležité, zvláště u autorů od kterých jsem zatím nic nečetla. Dokáží navodit pocit o jaký žánr se bude jednat a v jaké náladě se příběh knihy odehrává. Také mám tendenci soudit potenciální kvalitu knihy v závisloti na tom, jak dobře je navržená obálka. Zřídka kdy koupím knihu JENOM kvůli obálce. Knihu mi musí doporučit důvěryhodný čtenář. Osobně miluju obálky série Shatter Me od Tahereh Mafi.







Knižní obálky jsou pro mě rozhodně důležité, jelikož jsou často tím, co přitáhne čtenářovu pozornost. Nejoblíbenější obálka mé vlastní knihy je Walk the Edge (druhá kniha ze série Thunder Road). A v současné době je moje nejoblíbenější obálka u knihy Firstlife od Geny Showalter.















P.S. Nezapomeňte se podívat, jaké odpovědi získali i ostatní účastníci letošního Blogtour ! :)

6 komentářů:

  1. Líbí se mi rozptyl otázek, obálky jsou taky skvělý nápad :) Shatter me má opravdu nádherné obálky :)
    Jsem moc ráda, že jsem do toho s vámi šla, bavilo mě to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svoji jednu otázku jsem lehce rozvedla, protože jsem měla strach, že by mi jinak chodila jednoslovná odpověď :D Souhlasím, obálky Shatter me jsou úžasný :)
      Já jsem moc ráda, že si se zúčastnila ! :)

      Vymazat
  2. Máš o odpověď víc jak já. :D Ale vymyslela jsi zajímavé otázky a autorky moc hezky odpověděly. :)
    Bude nějaké závěrečné shrnutí projektu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, ale ty máš sice jednu, ale pěkně dlouhou :))
      Než jsem stačila odpovědět, Melinda už shrnutí napsala a viděla jsem, že si na něj i reagovala :D

      Vymazat
  3. Teda zrovna Walk the Edge se mi vůbec nelíbí :D A jsem trochu smutná, že mi K. A. Tucker neodepsala :D Ale co nadělat. Super! :) Doufám, že brzy nějaký projekt zase uspořádáme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako nejhorší není, ale že bych z ní byla úplně paf... :D Já jsem ráda, že mi odpověděla, protože to trochu vykompenzovalo, že se na mě vykašlala Kerstin Gier :D :D
      Příště to musíme naplánovat na dobu, kdy nebudem šílet se školou :D Ale rozhodně bych do nějakýho projektu šla s váma znova <3

      Vymazat

Všem děkuji za komentář :)