24. srpna 2016

3. blogové narozeniny | Soutěž


Stále nemůžu uvěřit, že Between Paper and Mind sláví už 3. narozeniny
A že jsem to tak krásně zazdila a přehlédla :D

Když jsem byla už za půlkou tohoto článku, pro zajímavost jsem se koukla na narozeninový článek z minulého roku a... zase všechno hezky smazala. Protože v době, kdy se kopírují blogeři navzájem, mi nepřišlo úplně vhodné, začít kopírovat sama sebe. Takže se letos zkusím vyvarovat Děkovné řeči na Oscarech (jak jsem si interně pojmenovala loňský článek ) a najdu v sobě aspoň drobek originality.


Vraťme se ale k tomu, proč tenhle článek vůbec vznikl - narozeniny blogu. Za ty tři roky, co BPM existuje, byly chvíle, kdy jsem to flákala. Tenhle rok byl celkem klíčový v mém studentském životě a až do státnic jsem pořád něco nestíhala, stresovala se  a především ničila své okolí hysterickými záchvaty (Tohle prostě nedám ! Nedám ! :D). Nemůžu ani říct, jak strašně jsem ráda, že mi i po tomhle období, kdy bylo na blogu pusto prázdno, zůstali čtenáři, kteří se vracejí :) Děkuji vám všem, protože bez vás by to prostě nešlo a vlastně to ani vůbec nemělo cenu. Takže jo, za to, že jsem to dotáhla až ke 3. narozeninám, vděčím právě vám :)

Hrozně moc si vážím všech spoluprací (tento týden se rozrostly o nakladatelství Mladá fronta !), protože ať si každý říká co chce - a dívá se na spolupráce, jak chce - beru to jako obrovské privilegium ! Snad se mnou zůstanete i do těch příštích narozenin :)
Kdykoliv jsem slíbila, že od teď to bude s přibýváním článků lepší, nějak se mi to podařilo nedodržet. Vinu za to připisuji nějakému divnému spoji v mozku, kterému se příčí něco dodržovat (normálně fakt nejsem nespolehlivá! ). Takže zkusím opačnou taktiku a nic slibovat nebudu :D Snad to vyjde !

Slíbila jsem si, že tenhle rok nebudu patetická a nějak začínám cítit v kostech, že jsem jenom pár řádků od toho, abych nedodržela ani tohle :D Takže přijdeme k tomu důležitějšímu...

Soutěž ! Ano ano, stalo se už tak nějak pravidlem, že se narozeniny nesou v duchu soutěží a já zrovna v tomhle odmítám být výjimka :) Jelikož je to soutěž hlavně pro vás, mé čtenáře, ve formuláři je pár otázek k obsahu blogu, takže se nebojte naplno vyjádřit !



A o co se bude soutěžit ?

Sice jsem nejdřív chtěla udělat soutěž o Dvůr trnů a růží (protože je prostě skvělý!), ale co by pak dělali všichni ti, kteří už ho mají nebo ho, z nějakého pro mě nepochopitelného důvodu, ani číst nechtějí ?
Takže jsem se nakonec rozhodla, že se soutěž ponese ve stejném duchu jako minule a budete soutěžit o knihu dle vlastního výběru !
Abyste mě, ale nezruinovali, musí to být kniha do 300 korun na stránkách Neoluxoru nebo Bookdepository (pro všechny anglicky čtecí nadšence :))


Něco málo k pravidlům...


  • Soutěž probíhá od 24.8. - 1.9.
  • Pro účast v soutěži je nutné vyplnit soutěžní formulář níže
  • Zúčastnit se může každý s českou nebo slovenskou doručovací adresou
  • Soutěž potrvá do čtvrteční půlnoci (1.9.) a do konce týdne vyhlásím vítěze
  • Pro účast v soutěži je nutné vyplnit všechny povinné otázky ve formuláři
  • Každé duplicitní vyplnění bude mazáno !
  • Výherce budu kontaktovat emailem a má 72 hodin na to, aby se ozval - v opačném případě losuji náhradníka
  • Výherce bude vylosován pomocí Random.org



Teď už vám popřeji jenom HODNĚ ŠTĚSTÍ a snad se u Děkovné řeči na Oscarech sejdeme i příští rok ! 







20 komentářů:

  1. Všechno nejlepší, moc gratuluju! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji blogu a také tobě hodně štěstí a plno dalších úspěšných let.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za krásnou soutěž a přeji Ti v dalším roce mnoho krásných chvil a hlavně hodně čtenářských chutí :D.

    OdpovědětVymazat
  4. V prvé řadě gratuluju k dalšímu úspěšnému roku. Přeju hodně nových spoluprací a prostě, ať se ti daří (na blogu, v životě apod.). (Nevím proč, ale měla jsem dojem, že jsi v blogové svéře déle. :)) Zase ten Dvůr trnů a růží. To není výtka, sama po něm neustále pokukuju. Někdy si však říkám, že ti bloggeři jsou zlo - neustále (neúmyslně, já vím) mi připomínat, o jaké skvosty svým dlouhým odkládáním přicházím. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ! :)) Já mám zas pocit, že jsem tady mnohem kratší dobu :D
      Taky mám občas ten pocit a pak moje peněženka pláče :D
      Dvůr trnů a růží určitě zkus - fakt je skvělý :D

      Vymazat
  5. Gratulujem k študentským úspechom. Určite si rada, že s teba opadol ten chaos. :D
    Teším sa na články, ktoré budú pribúdať. :)
    Gratulujem aj k trom krásnym rôčkom, snáď ti budú len pribúdať. Taktiež k spolupráci s Mladou Frontou, niektoré tituly som si od nich zamilovala :)
    Len tak ďalej :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :* :)
      Po školním chaosu přišel zas ten pracovní a za chvilku už to bude zase oboje :D


      Vymazat
  6. Gratuluju! Taky letos slavím třetí narozeniny, ten čas strašně letí :D Spoustu úspěchů do dalších let, snad to s námi ještě nějakou dobu vydržíš :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ! Přeju všechno nejlepší i k tvým třetím narozeninám, ať si zas za rok můžem vzájemně popřát ke čtvrtým ! :)) :D

      Vymazat
  7. Gratulujem ! :) naozaj máš krásny blog, hned som ťa začala aj sledovať ..♥ ak budeš mať chuť, poteší ak zavítaš aj na môj blog :) teším sa na tvoje ďalšie príspevky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju !! :)
      Určitě tvůj blog navštívím :)

      Vymazat
  8. Gratulujem ! :) naozaj máš krásny blog, hned som ťa začala aj sledovať ..♥ ak budeš mať chuť, poteší ak zavítaš aj na môj blog :) teším sa na tvoje ďalšie príspevky!

    OdpovědětVymazat
  9. Gratulujem Ti k už 3. narodeninám! 😀 Dúfam, že sa Ti aj naďalej bude dariť tak ako doteraz. Prajem Ti veľa návštevníkov a kopu, kopu ďalších úspešných recenzií. 😃

    OdpovědětVymazat
  10. Ellen, vsechno nejlepsi k tretim narozeninam tveho blogu ❤ Uplne chapu stavy, kdy se nechce cist, natoz potom jeste neco davat dohromady a nekde publikovat, rozumim chvilim, kdy to proste moc nejde (statnice a nervy v kyblu s nimi spojene), ale je super, ze te nadšení nepustilo a ja se budu tesit na tve clanky, ctenarske zazitky a tak vsechno, co si pro nas pripravis :) :*

    OdpovědětVymazat
  11. Jeej, gratulujem k 3. narodeninám blogu:) Ja som ho síce objavila ešte len teraz ale veľmi sa mi zapáčil:) Veľa rôčkov s blogom prajem:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat

Všem děkuji za komentář :)